Ediția din 2017 a concursului s-a încheiat, iar rezultatele oficiale pot fi vizualizate pe pagina
http://www.cronometrajonline.ro/tmc2017/
Felicitări câștigătorilor!

Vă mulțumim tuturor pentru participare și susținere

Concurs organizat la inițiativa și cu sprijinul Complexului ArtEd Durău în colaborare cu echipa de ciclism  HPM – Pro Mountain Sports Iași.

Stațiunea Durău dorește să-și facă simțită prezența în calendarul competițiilor de mountain-bike din țară. Dincolo de aceasta, dorim să punem în practică ideea de a promova și pe această cale frumusețea și măreția Ceahlăului prin organizarea unui concurs de mountain bike pe un traseu ce face ocolul masivului.

Punctul de start/finish va fi amenajat în incinta Complexului ArtEd, aflat în zona înaltă a stațiunii Durău, la Releu. Această locație se dovedește a fi una deosebită prin peisajul superb, având vedere panoramică către vf. Toaca, Panaghia și platoul înalt al muntelui, unde seara se poate observa lumina Mănăstirii Ceahlău.

Complexul ArtEd va veni cu o ofertă avantajoasă de cazare pentru concurenți și va oferi, ca serviciu suplimentar, asistență de specialitate pentru copiii celor care se află în cursă: parc de aventură, atelier de supraviețuire în natură bazat pe jocuri de echipă, karaoke și discotecă.

Traseele, atât cel lung de 77 km/2140 m diferență de nivel cât și cel scurt de 50 km/1500 m diferență de nivel, vor face turul complet al masivului Ceahlău și vor avea același grad de dificultate în ceea ce privește partea tehnică. Această parte tehnică, comună celor două trasee, va fi reprezentată de parcurgerea potecii alpine dintre Poiana Stănile – Poiana Văratec – Poiana Maicilor – Axial Izvorul Muntelui, fiind și zona cea mai spectaculoasă din întreg traseul.